×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 63
Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Η διαδρομή δεν βρέθηκε στη μεταβλητή open_basedir
 
Menu

23 - 28 Αυγούστου 2020

Λειψοί - Κως - Σύμη - Ρόδος

Ο αγώνας αναβλήθηκε

Δ.Σαββόπουλος, Ν.Παπάζογλου και Λ.Παπαδόπουλος στη Ρεγκάττα του Αιγαίου.

Με τις ευχές των Διονύση Σαββόπουλου, Νίκου Παπάζογλου και του στιχουργού Λευτέρη Παπαδόπουλου αναχώρησαν την Παρασκευή το πρωί από τον Μόλυβο της Λέσβου τα σκάφη της AEGEAN REGATTA για το τρίτο σκέλος του διεθνή αγώνα που διοργανώνει το Υπουργείο Αιγαίου.

Οι δύο καλλιτέχνες μαζί με τον Λευτέρη Παπαδόπουλο παραβρέθηκαν στην απονομή των νικητών του δεύτερου σκέλους της Ρεγκάτας του Αιγαίου και μπορεί να μην τραγούδησαν αλλά ευχήθηκαν στους περίπου 800 ιστιοπλόους , «αέρα στα πανιά τους».

Δυστυχώς όμως η ευχή τους δεν έπιασε τόπο καθώς το τρίτο σκέλος ολοκληρώθηκε σχεδόν χωρίς αέρα γεγονός που ταλαιπώρησε τα πληρώματα, τα οποία χρειάστηκαν πολλές ώρες για να διανύσουν τα 30 ναυτικά μίλια της απόστασης.

Λίγο πριν τις έξι το απόγευμα πρώτο μπήκε στο λιμάνι της Μυτιλήνης το OKYALOS 10 BMW με κυβερνήτη τον Γιώργο Ερτσο και ακολούθησε το σκάφος ΑΝΕΜΟΣ. Μέχρι αργά το βράδυ συνεχιζόταν η προσέλευση των σκαφών και τα αποτελέσματα του τρίτου σκέλους θα ανακοινωθούν το Σάββατο.

Η AEGEAN REGATTA 2003 ολοκληρώνεται με τις ιστιοδρομίες τριγώνου που θα γίνουν το πρωί του Σαββάτου έξω από το λιμάνι και το βράδυ της ίδιας ημέρας θα γίνει η απονομή των βραβείων στους τελικούς νικητές σε πανηγυρική εκδήλωση.

 

επιστροφή στην κορυφή