×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 63
Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Η διαδρομή δεν βρέθηκε στη μεταβλητή open_basedir
 
Menu

23 - 28 Αυγούστου 2020

Λειψοί - Κως - Σύμη - Ρόδος

Counting finished!
Αποτελέσματα Αγώνων 2019

Τρία ελληνικά σκάφη, ένα σουηδικό και ένα τουρκικό προηγούνται στις ιστιοδρομίες της «Ρεγγάτα του Αιγαίου 2006».

Τρία ελληνικά σκάφη, ένα σουηδικό και ένα τουρκικό προηγούνται στις ιστιοδρομίες της «Ρεγγάτα του Αιγαίου 2006».

Τα πρώτα κύπελλα στους νικητές των ιστιοδρομιών απενεμήθησαν από τον Υπουργό Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Αριστοτέλη Παυλίδη.

Στο Καρλόβασι της Σάμου, σε πανηγυρική ατμόσφαιρα παρουσία 5000 θεατών βραβεύτηκαν για τη διαδρομή Χίος – Καρλόβασι στην κλάση IMS για την Α κατηγορία το σκάφος «ΟΞΥΓΟΝΟ» με κυβερνήτη το Λάζαρο Τσαλίκη, και στην κατηγορία Ν το σκάφος «ΝΕΜΕΑ» με κυβερνήτη το Στέλιο Καστερά. Στην κατηγορία ORC νικητής ήταν το σκάφος «ΒΙΔΑ» με κυβερνήτη το Στέλιο Μπράτο. Στις επιδεξιότητες πρώτευσαν το σουηδικό σκάφος «ARTIC CYCLE» με κυβερνήτη τον Carl Brunen και το τουρκικό σκάφος «AMEERA» με κυβερνήτη τον Βulent Ich Gioran.

Ο Υπουργός Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Αριστοτέλης Παυλίδης ευχαριστώντας θερμά τους Σαμιώτες του Καρλοβασίου είπε: «Συγχαρητήρια στους εξαίρετους ιστιοπλόους που συμμετέχουν στους αιγαιοπελαγίτικους αγώνες και πολλά ευχαριστώ στο Δήμαρχο Καρλοβάσου κ. Παναγιώτη Λυμπέρη για την εντυπωσιακή υποδοχή και φιλοξενία που επεφύλαξε στους 700 ναυταθλητές της «AEGEAN REGATTA».

 

επιστροφή στην κορυφή