×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 63
Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Η διαδρομή δεν βρέθηκε στη μεταβλητή open_basedir
 
Menu

23 - 28 Αυγούστου 2020

Λειψοί - Κως - Σύμη - Ρόδος

Ο αγώνας αναβλήθηκε

Στη Ρόδο έφτασε η AEGEAN REGATTA 2005

Η Ρόδος είναι ο τρίτος και τελευταίος σταθμός της AEGEAN REGATTA 2005 καθως από το απόγευμα της Πέμπτης τα 75 σκάφη που μετέχουν στον διεθνή ιστιοπλοϊκό αγώνα που διοργανώνει το Υπουργείο Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής βρίσκονται στο λιμάνι του νησιού.

Το πρωϊ ξεκίνησαν από τη Σύμη και με τη βοήθεια των βόρειων ανέμων, η ένταση των οποίων έφτασε και τα 5 μποφόρ, έφτασαν αρκετά γρήγορα στον προορισμό τους καλύπτοντας τα 22 ναυτικά μίλια.

Στην τρίτη ιστιοδρομία από τη Σύμη έως τη Ρόδο, στην κατηγορία ΟRC πρώτο τερμάτισε το σκάφος ΜΑΧΤΟΜΠ με κυβερνήτη τον Χριστόφορο Πριτσάλη και ακολούθησαν το σκάφος ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ στη δεύτερη θέση με κυβερνήτη τον Τάκη Πιτσά και τρίτο το ΑLPHA BANK με κυβερνήτη τον Θοδωρή Τσουλφά.

Στην κατηγορία IMS την πρώτη θέση πήρε το σκάφος ORION του Γιώργου Μπελέγρη και ακολούθησαν τα AEGEAN 1 και DE MAR A MAR.

Την Παρασκευή οι ιστιοπλόοι θα ξεκουραστούν ενώ το Σάββατο θα διεξαχθούν δύο ιστιοδρομίες όρτσα και πρίμα ανοιχτά της Ρόδου, οι οποίες θα κρίνουν και τον τελικό νικητή.

Η απονομή στους νικητές του δεύτερου σκέλους έγινε στη Σύμη από τον Υπουργό Αιγαίου κ. Αριστοτέλη Παυλίδη.

 

επιστροφή στην κορυφή