ΧΡΟΝΟΣ ΩΣ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ:
Days
Hours
Minutes

Χαιρετισμός του Υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

Είναι μεγάλη η χαρά και η τιμή μου να χαιρετίζω την “Aegean Regatta 2024” μία διοργάνωση που έχει εξελιχθεί σε έναν θεσμό για τα ναυταθλητικά δρώμενα, όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και της Μεσογείου. Είναι διπλή η χαρά μου που η φετινή διοργάνωση θα έχει ως επίκεντρο τα Δωδεκάνησα. Μετά από 23 χρόνια, η διοργάνωση της Aegean Regatta έχει αποκτήσει ξεχωριστή θέση στις καρδιές των ιστιοπλόων της Ελλάδας και της Μεσογείου όπως και των κατοίκων της νησιωτικής Ελλάδας.

Κάθε χρόνο επιλέγεται μία περιοχή της νησιωτικής Ελλάδας για τις διαδρομές των Αγώνων κερδίζοντας την αγάπη και την εμπιστοσύνη των κατοίκων και των επισκεπτών των νησιών μας.

Η Aegean Regatta για το 2024 θα περιλαμβάνει πλούσιο πρόγραμμα με παράλληλες καλλιτεχνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις για όλες τις ηλικίες, τους ιστιοπλόους από Ελλάδα και εξωτερικό, τους μόνιμους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες των νησιών μας. Αξίζουν συγχαρητήρια για την άρτια διοργάνωση στη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, την Επιτροπή Ανοικτής Θαλάσσης της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας καθώς και σε όλους τους φορείς που συνεργάζονται.

Εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου καλή τύχη και καλές θάλασσες σε όλους όσους λαμβάνουν μέρος στην “Aegean Regatta 2024”, τη διοργάνωση πρότυπο στον χώρο του Αιγαίου πελάγους. Απολαύστε τον ήλιο και τη θάλασσα του Αιγαίου Πελάγους.

Το Αιγαίο, είχε γράψει ό Οδυσσέας Ελύτης, «είναι από ύλη ή πνεύμα (δεν έχει σημασία) οδηγημένα στο ουσιώδες.»

Ιωάννης Παππάς Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Βουλευτής Δωδεκανήσου ΝΔ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Facebook
X
Threads