ΧΡΟΝΟΣ ΩΣ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ:
Days
Hours
Minutes

Χαιρετισμός Γενικού Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μανώλη Κουτουλάκη – Aegean Regatta 2022

Με ιδιαίτερη χαρά χαιρετίζω την “Aegean Regatta 2022”! Η θεσμική διοργάνωση της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, που μετρά 20 και πλέον έτη, στα ναυταθλητικά δρώμενα, όχι μόνο της χώρας αλλά και της Μεσογείου, διοργανώνεται σε αγαστή συνεργασία με την Επιτροπή Ανοικτής Θαλάσσης της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

Μια διοργάνωση στην καρδιά της έννοιας της κοινωνικής συνοχής, όπου φέτος για λόγους εθνικούς, συμβολικούς και ναυταθλητικούς επελέγη να λάβει χώρα στο Βορειοανατολικό Αιγαίο.
Τη θάλασσα του Αιγαίου θα τιθασεύσουν δεκάδες αθλητές και αθλήτριες ανοίγοντας πανιά με νησί εκκίνησης του αγώνα την Ικαρία και νησιά – σταθμούς τους Φούρνους, το Αγαθονήσι και τη Σάμο.
Η Aegean Regatta για το 2022 θα περιλαμβάνει πλούσιο πρόγραμμα με παράλληλες καλλιτεχνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις για όλες τις ηλικίες, τους ιστιοπλόους από Ελλάδα και εξωτερικό, τους μόνιμους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες των νησιών μας.
Θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους τους ιστιοπλόους, που λαμβάνουν μέρος στη Regatta μας, μια διοργάνωση πρότυπο στον χώρο του Αιγαίου πελάγους.

Εύχομαι Καλές Θάλασσες και επιτυχία σε όλες τις ομάδες!

Ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής

Μανώλης Κουτουλάκης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Facebook
X
Threads