ΧΡΟΝΟΣ ΩΣ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ:
Days
Hours
Minutes

Χαιρετισμός Γενικού Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής

Καλωσορίσατε στην “AEGEAN REGATTA 2024”, τους 24ους Διεθνείς Ιστιοπλοϊκούς Αγώνες Ανοικτής Θαλάσσης του Αιγαίου. H θεσμική διοργάνωση της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής σε συνεργασία με την Επιτροπή Ανοικτής Θαλάσσης της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, εδώ και 23 χρόνια, ανοίγει πανιά και πρωτοπορεί στις καρδιές των ιστιοπλόων Ελλάδας και εξωτερικού, στους κατοίκους και στους επισκέπτες και λάτρεις των νησιών μας!

Ως οιωνεί οικοδεσπότης, σας καλωσορίζω στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου μας. Φέτος, ο διάπλους της Aegean Regatta θα έχει σταθμούς τα πανέμορφα νησιά της Δωδεκανήσου, την Κάλυμνο, της Νίσυρο, την Τήλο, τη Χάλκη και τη Ρόδο.

Κάθε ένα από αυτά τα νησιά έχει μοναδική ιστορία, που παντρεύεται με τις δαντελωτές ακτές και τα κρυστάλλινα γαλάζια νερά του Αιγαίου, μαγεύοντας κάθε επισκέπτη. Η αρχιτεκτονική τους ενσαρκώνει την αιώνια ελληνική κληρονομιά, ενώ το φυσικό τους περιβάλλον αναδεικνύει μοναδικά τοπία, από ηφαιστειογενείς σχηματισμούς έως εκτεταμένους παρθένους ορίζοντες.

Ας γιορτάσουμε μαζί το πνεύμα της ιστιοπλοΐας και της θαλάσσιας περιπέτειας, πλέοντας από το ένα νησί στο άλλο, ανακαλύπτοντας τη μοναδική ομορφιά και την πλούσια πολιτισμική κληρονομιά του Αιγαίου. Η “AEGEAN REGATTA” αποτελεί πάντα μια υπέροχη ευκαιρία για αθλητισμό, φιλία και γνώση και περιμένουμε με ανυπομονησία να σας υποδεχτούμε στη γιορτή της ιστιοπλοΐας και της θάλασσας.

Καλώς ήρθατε και καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες!

Μανώλης Κουτουλάκης

Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής

και

Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής της AEGEAN REGATTA 2024

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Facebook
X
Threads