ΧΡΟΝΟΣ ΩΣ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ:
Days
Hours
Minutes

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ALPHA BANK και ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ, υποστηρικτές της ΑEGEAN REGATTA 2003

Οι δύο μεγαλύτεροι τραπεζικοί οργανισμοί της Ελλάδας και o Εθνικός μας Αερομεταφορέας, προστέθηκαν στους επίσημους υποστηρικτές της ΑEGEAN REGATTA 2003, συμβάλλοντας με τον δικό τους τρόπο, στην προσπάθεια που κάνει το Υπουργείο Αιγαίου για την αθλητική, κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη και την διεθνή προβολή των νησιών του Αρχιπελάγους. Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, «η τράπεζα όλων των Ελλήνων» συνεχίζει την υποστήριξη της στην Ρεγκάτα του Αιγαίου μετά την επιτυχημένη συνεργασία της περσινής χρονιάς, η οποία είχε πολλαπλά οφέλη και για τις δύο πλευρές.

Αρωγός της Αegean Regatta 2003 είναι και η ALPHA BANK, η «Ολυμπιακή Τράπεζα», η οποία παρότι έχει δώσει ιδιαίτερο βάρος στα Ολυμπιακά προγράμματα καθώς είναι μεγάλος χορηγός των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, υποστηρίζει και την «Ρεγκάτα του Αιγαίου», με προσωπικό ενδιαφέρον του προέδρου της κου Γιάννη Κωστόπουλου. Μάλιστα στο φετινό αγώνα θα πάρουν

μέρος και δύο σκάφη της Τράπεζας, το Alpha Bank και το Αlpha Private Bank, συνεχίζοντας την παράδοση που ξεκίνησαν με την συμμετοχή τους στην πρώτη και δεύτερη διοργάνωση (2001, 2002).

Πολύτιμη θα είναι και η προσφορά της Ολυμπιακής Αεροπορίας στη φετινή διοργάνωση που θα γίνει από τις 2 έως τις 9 Αυγούστου 2003 στη Λέσβο, τη Σαμοθράκη και τη Μυτιλήνη. Μπορεί στην παρούσα χρονική στιγμή να βρίσκεται σε φάση μετασχηματισμού λόγω των αλλαγών που προωθούνται, ωστόσο παρέχει πολύτιμες υπηρεσίες και βασικές διευκολύνσεις στην μετακίνηση της

ιστιοπλοϊκής οικογένειας, των επισήμων και των συνοδών στα νησιά-σταθμούς του αγώνα.

Να υπενθυμίσουμε ότι για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το MEGA είναι χορηγός επικοινωνίας της ΑEGEAN REGATTA 2003, προβάλλοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την διοργάνωση.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Facebook
X
Threads